Villkor & info


F-skatt
Innehar F-skattsedel.

Frakt

Vi skickar din beställning med Postens varubrev, eller som vanligt brev. Kostnaden för dig är alltid 49:- oavsett hur mycket 
eller lite du köper. Vill du få en vara levererad utanför Sverige ber vi dig kontakta oss för prisuppgift.


Om du är bosatt i närheten av Vadstena, eller har vägarna förbi, går det oftast bra att hämta dina varor på plats om vi kommer överens om en tid. För att slippa fraktavgiften gör du din beställning via kontaktformuläret, eller på e-post sofia.asthamn@gmail.com. Om en kund som betalar direkt i butiken hinner köpa en produkt innan vi plockat ut den åt dig går den kunden före, men vi döljer varorna i butiken så snart vi sett din beställning. Ett urval produkter finns på Dahlströmska gården rum & frukost. Där är det oftast öppet 15-18 på fredagar.

BetalningsalternativVi använder Paypal Express Checkout för kortbetalningar.

Du kan också förskottsbetala. Om du väljer det alternativet i kassan betalar du in summan från orderbekräftelsen på vårt bankgiro När vi ser att betalningen kommit in skickar vi dina varor så snart som möjligt. Leveranstiden blir alltså något längre med detta alternativ, men det tillkommer inga extra kostnader.   

Du kan inte välja faktura i kassan, men vi kan fakturera vid större beställningar. Kontakta oss via vårt kontaktformulär vid önskemål om detta.

Leveranstider
I normalfallet skickar vi dina varor inom två arbetsdagar och de når dig dagen därpå. Om försening skulle uppstå som gör att leveranstiden blir längre än fem dagar meddelar vi dig 
snarast via e-post.
 Om du då vill avbeställa en vara eller hela din order så går
 det bra.

Bytesrätt
Du har rätt att byta till en annan vara under förutsättning att varan returneras i oanvänt skick. Vid byte betalar du själv returfrakten för att skicka tillbaka varan till oss, men vi står för 
frakten för att skicka den nya varan till dig.


Ångerrätt
Som privatperson har du enligt Distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra ett köp
 inom 14 kalenderdagar från mottagandet av varan. Varan ska returneras i oanvänt skick. Vid retur med hänvisning till ångerrätten står du själv för returfrakten. Meddela till vilket konto du vill ha återbetalningen, som genomförs när vi mottagit varan och sett att den är oskadd.

Returadress:


Nätbutiken Bättre Värld
c/o Sofia Asthamn
Strågatan 6
592 30 Vadstena

Personuppgifter
De personuppgifter du lämnar till oss i samband med ditt köp, används endast för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund.
 Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part.